Egy brit nő beleszeretett egy börtönviselt férfibe, és 4000 mérföldet repült, hogy meglátogassa

Megosztás

Manapság az emberek többféle módon ismerkedhetnek meg jövendőbelijükkel – egyesek a munkahelyükön, mások a barátaik által, és akadnak akik társkereső oldalakon keresztül.

Katie, egy fiatal brit nő megosztotta a történetet, és elárulta, hogy beleszeretett egy börtönviselt férfiba, Dannybe, miután leveleket váltottak egymással a writeaprisoner.com című weboldalon keresztül. Katie ezután 4000 mérföldet repült, hogy találkozhasson a férfivel.

A brit nő külön TikTok-fiókot hozott létre @katiedanny12 néven, hogy megoszthassa a történetét a szerelméről. Fiókjának immár 22 ezer követője van.

Katie szerint Danny már öt éve ül olyan bűncselekményekért, mint fegyveres rablás, és lőfegyver birtoklása. A nő azt is elárulta, hogy a férfinek még 3 év letöltendő büntetése van, de ő úgy döntött, várni fog rá ameddig kiszabadul.

Katie egyik videójában megmutatta egy levelezésüket, és a pár egy közös videohívását is. A brit nő azt is elárulta, hogy Danny gyűrűsujjára tetoválták az ő születésnapját. Katie egy másik videójában azt láthatjuk, amint Dannyvel készül az első személyes találkozásra amelyet a legjobb napnak nevezett.

Katie nagyon boldognak tűnt, amikor végre találkozott a barátjával. Amikor először odaérkezett, nagyon elveszett volt. Nem tudta mire számítson, amikor odaér. Át kellett mennie egy fémdetektoron, le kellett cserélnie a felsőjét is. Nem sokkal később megjelent Danny. A nő meghatódott, és hosszú perceken keresztül ölelkeztek a férfivel.


Megosztás