Alvás közben lerágta a nő haját a tengerimalaca, mert „féltékeny volt” rá

Megosztás

Egy kentuckyiban élő fodrász hölgy népszerűvé vált TikTokon, miután azt állította, hogy kedvenc tengerimalaca lerágta a frufruját, miközben aludt.

A 29 éves Gara Sullivan múlt szerdán a közösségi média alkalmazásában elmagyarázta, hogy egy hálaadásnapi vacsorán vett részt, és mivel kicsit többet ivott a kelleténél, úgy döntött, hogy összebújik pihenni a kedvenc rágcsálójával, Dixie-vel a hálószobája padlóján.

Sullivan mélyen elaludt, és döbbenten vette észre másnap reggel, amikor belenézett a tükörbe, hogy Dixie lerágott egy darabot az ő fürjeiből.

A fodrász megosztotta a mára már ismertté vált hörcsög parókás videóját a TikTokon, amelyben felfedte frufrujának szálkás maradványait. A videót mára több mint 8 millióan nézték meg.

A fodrász elmondta, hogy besétált a nappaliba, és ott találta a fürtjeit a földön heverve. A tengerimalac nem nyelte le a hajat, egyszerűen maga mögött hagyta a padlón. Sullivan semmit nem érzett, így váratlanul érte a hálaadás utáni napon történő ébredése. Elmondása szerint, nagyon mérges volt.

Dixievel egyébként már többször pihentek együtt, sokat szokott aludni, és nem harapja meg a nőt. A családban van még két másik tengerimalac, akik sokkal agresszívebbek Dixinél. A háziállatnak ez volt az első ilyen jellegű csínytevése.

Tengerimalac Sima Szőr Kölyök - Ingyenes fotó a Pixabay-en


Megosztás